Hvis barnet ditt er en ekte vannhund, finnes det ingen bedre lek enn vannleke. Og vi møtes en stund nå, noe som er perfekt for vannleke. Vannleke er noe av det morsomste for enhver liten vannhund, og de kan spille på flere forskjellige måter avhengig av hvilket leketøy du kjøper til den. et svømmebasseng egner seg godt for barnet som bare liker å bade eller være i vannet, mens vannpistoler og vannspredere er mer egnet for den aktive og litt villere leken. Hos Legeakademiet.no tilbyr de leker for både den stille og den ville vannleken, og på nettbutikken deres finner du trygge leker til akkurat den vannleken som barnet ditt liker. Så utforsk deres store utvalg med en gang og gjør deg klar for sommerens første vannleke.

Vannleke for barn i alle aldre

Det finnes også vannleke for barnet som elsker å dykke og svømme etter gjenstander. Hvis du allerede har et godt stort svømmebasseng hvor barnet ditt kan svømme rundt, kan du øke moroa ved å legge til noen dykkeobjekter. Dette er gjenstander som du kan kaste i vannet. Gjenstandene vil synke til bunnen slik at barnet ditt kan dykke etter dem. Dere kan ta tid til hverandre og se hvem som kan fange flest gjenstander på ett minutt. Det er også en veldig morsom måte å trene pusten på. Se hvor lenge du kan holde pusten under vann. Det store utvalget av vannleke spenner imidlertid, og derfor kan du også trygt regne med noe for barn i alle aldre, enten det er badedyr, vannpistoler, dykkergjenstander eller noe helt annet.

Ta med vannleken inn og lek i badekaret

De aller fleste barn liker å leke i vann, og derfor trenger ikke vannleken din bare foregå om sommeren. Nei, du kan enkelt ta med viltet inne om vinteren. Her kan du leke med vannlekene dine i badekaret, derfor er det kanskje ikke likegyldig hva temperaturene ute sier. Å leke i vannet er med på å stimulere bl.a. følesansen samt muskel- og leddsansen, samtidig som det styrker motorikken og alle får beveget seg og ha det gøy i mellomtiden. Med andre ord: vannleke er ikke bare underholdende – de er også super lærerike. Følg deretter linken øverst i artikkelen og utforsk det store utvalget av vannleke som Legeakademiet.no tilbyr. Du vil garantert finne noen vannleke som barnet ditt vil elske.

Utvikle barnets motoriske ferdigheter med vannleke

En av de beste måtene å utvikle et barns sanser på er gjennom trening. Svømming gir utmerket trening for både kropp og sinn fordi det stimulerer alle fem fysisk orienterte nervesystemets veier samtidig som det utvikler muskelstyrke så vel som mentale konsentrasjonsevner som strategisk planleggingsferdigheter som trengs når du spiller sport eller gjør lekser! Så start vannleken allerede nå og gi barnet muligheten til å utvikle sine sanser og motoriske ferdigheter!

Kategorier: Livsstil